PENTUJA/PUPPIES

Meillä on pentuja / We have puppies

  Syksylle 2019: Pennut syntyivät 26.10.2019, 4 urosta ja 3 narttua!

Run before beauty's QyonoSRM-14 FI KVA-R, DVR-14, JK-14 Maxwin Hulabaloo

Qyono on lupaavasti kilpauransa aloittanut nuorukainen ja Taiga oman aikansa Suomen huippunarttuja, jolla on vakuuttava jälkeläisnäyttö. Molemmat vanhemmat ovat iloisia whippettejä ja ennen kaikkea mukavia perheenjäseniä. Lisää uroksen luonteesta täältä.

Odotamme ennen kaikkea avoimia ja reippaita, energisiä sekä iloisia kavereita, joista on moneen puuhaan. Vanhemmilla on tuulta tassujen alla, jonka lisäksi tulevien pentujen setä ja täti ovat ratajuoksun tuoreet EM-voittajat, myös veli- ja siskopuoli voittivat juuri molemmat Suomessa pitkän matkan juoksukuninkuudet. Eli eväitä vikkeliin jalkoihin on ladattu varsin mukavasti. Pennut kasvavat arkemme keskellä, tutustuen muihin laumamme jäseniin ja ulkoilevat pihapiirissämme kelien salliessa. 

Jos olet vailla iloista puuhapetteriä, jolla on vauhti veressä ja sohvallasi on sopiva whippetin latausparkki vapaana, niin ole rohkeasti yhteydessä!

kuva: Kerttu Tuomi
kuva: Kerttu Tuomi
kuva: Kerttu Tuomi
kuva: Kerttu Tuomi

Suunnitellut pentueet / Future litters

Suunnitteilla keväälle 2020

Oochigea's Q'for Azorg x My Wild Firestarter

Keijo on toista kauttaan kilpaileva nopsajalkainen uros, jolla on hallussaan normikokoisten whippettien rataennätykset lyhyeltä, keskipitkältä ja pitkältä matkalta. Energinen ja iloinen poika, jonka kehitystä olemme seuranneet pennusta asti. Tundra on oma kasvattimme "äidin unelma", jonka kilpaura ollut kiimojen takia kovin katkonainen, vauhtipotentiaalia löytyy ja ajovietti on kova.  

kuva: Kerttu Tuomi
kuva: Kerttu Tuomi
Tuoreet Juoksukuninkaalliset 2019
Tuoreet Juoksukuninkaalliset 2019

Oletko kiinnostunut tulevista pentueistamme ja haluat tietää lisää? 

If you are interested of our future litters and want to know more, please contact.

Ota yhteyttä: 

Alla olevan lomakkeen kautta/puhelimitse/sähköpostitse

Johanna Jäntti 0405696088                        Johanna Kakko 0503492187                  kennelmywild (at) gmail.com